Browsing Category

ରୋଷେଇ

ଜାଫରାନୀ ପଲଉ

ସାମଗ୍ରୀ- ବାସୁମତୀ ଚାଉଳ- ୨ କପ୍‌, କେସର- ୧ ଚାମଚ, କାଜୁ- ୧ ଚାମଚ, ବାଦାମ- ୨ ଚାମଚ, କିସ୍‌ମିସ୍‌- ୨ ଚାମଚ, କ୍ଷୀର- ୧/୩ କପ, କଟା ପିଆଜ-୧ ବାଉଲ୍‌ , ସ୍ୱାଦ ଅନୁସାରେ ଲୁଣ, ଚିନି- ୧ ଚାମଚ, ଅଳେଇଚ ଗୁଣ୍ଡ- ଚାମଚ,…
Read More...

ଷେକା ପାମ୍ପ୍ଲେଟ ଫିସ୍‌

ସାମଗ୍ରୀ-ଗୋଟା ପାମ୍ପ୍ଲେଟ ମାଛ-୪ଟି, ଗୋଟିଏ ସମ୍ପୁନ୍ନ ଲେମ୍ବୁର ରସ, ଅଦା ରସୁଣ ବଡା- ୧ଚାମଚ୍‌, ହଳଦୀ ଗୁଣ୍ଡ-୧/୨ ଚାମଚ୍‌, ଲଙ୍କା ଗୁଣ୍ଡ-୧ଚାମଚ୍‌, ଧନିଆ ପାଉଡର-୧ଚାମଚ୍‌, ସ୍ୱାଦ ଅନୁସାରେ ଲୁଣ, ତେଲ-୪ଚାମଚ୍‌,…
Read More...

ଚକୋଲେଟ୍‌ ସ୍କୁବା

ସାମଗ୍ରୀ- ୧.୫କପ୍‌ - କ୍ରିମ୍‌, ୧/୨କପ୍‌ -କ୍ଷୀର, ୧/୨କପ୍‌- ଚିନି, ୧ଟି - ଡାର୍କ ଚକୋଲେଟ୍‌, ୧/୨-ଭାନିଲା ଏସେନ୍ସ, ୨-ଜିଲେଟିନ୍‌, ୧/୪କପ୍‌-ଥଣ୍ଡା ପାଣି । ପ୍ରଣାଳୀ- ଜିଲେଟିନ୍‌କୁ ଥଣ୍ଡାପାଣିରେ ଫେଣ୍ଟି…
Read More...

ମୁଗଡାଲି କଟ୍‌ଲେଟ୍‌

ସାମଗ୍ରୀ-ପାଣିରେ ଭିଜା ହୋଇରହିଥିବା ମୁଗ ଡାଲି-୧/୨କପ, ସିଝା ଆଳୁ-୨ଟି, ବ୍ରେଡ୍‌ କ୍ରମ୍‌- ୧କପ, କଟା ଦନିଆପତ୍ର-୨ରୁ୩ଚାମଚ, ଧନିଆ ପାଉହର-୧/୨ଚାମଚ, ଲଙ୍କା ଗୁଣ୍ଡ-୧/୨ଚାମଚ, ଗରମ ମସଲା-୧/୪ଚାମଚ, ହେଙ୍ଗୁ-୧/୨…
Read More...

ପତ୍ର ପୋଡା ଚିଙ୍ଗୁଡି

ସାମଗ୍ରୀ- ଚିଙ୍ଗୁଡି-୨୫୦ଗ୍ରାମ୍‌, ଶୋରିଷ-୫୦ଗ୍ରାମ୍‌, ଶୋରିଷ ତେଲ-୧୦୦ଗ୍ରାମ୍‌, ବଡ ରସୁଣ-୮ରୁ୧୦ କୋଲା, ଶୁଖିଲା ଲଙ୍କା-୫ଟି, କଟା କଦଳୀ ପତ୍ର, ସ୍ୱାଦ ଅନୁସାରେ ଲୁଣ, ପ୍ରଣାଳୀ- ପ୍ରଥମେ ଚିଙ୍ଗୁଡି ଚୋପା ଗୁଡିକୁ…
Read More...

ଚଟ୍‌ପଟା ଫିଙ୍ଗର ଫ୍ରାଏ

ସାମଗ୍ରୀ- ସୁଜି-୧କପ୍‌, ସିଝା ଆଳୁ-୪ଟି, କଟା କଞ୍ଚା ଲଙ୍କା-୬ଟି, ସ୍ୱାଦ ଅନୁସାରେ ଲୁଣ, ହେଙ୍ଗୁ-୧/୪ଚାମଚ, କଟା ଧନିଆ ପତ୍ର-୩ଚାମଚ, ତେଲ-୨ବାଉଲ୍‌ । ପ୍ରଣାଳୀ-ଚୂଲାରେ ଏକ ପ୍ୟାନ ବସାଇ ସେଥିରେ ଏକ କପ୍‌ ପାଣି ଗରମ…
Read More...

ମ୍ୟାଙ୍ଗୋ ମଫିନ୍‌

ଆବଶ୍ୟକୀୟ ସାମଗ୍ରୀ: ମଇଦା-୧ କପ୍‌ କଣ୍ଡେନ୍ସ ମିá-୧/୨ କପ୍‌ ଚିନି ପାଉଡର-୧/୨କପ୍‌ ଗୁଜୁରାତି ଗୁଣ୍ଡ-୧/୨ ଛୋଟ ଚାମଚ୍‌ କ୍ଷୀର-୧/୨ କପ୍‌ ଘିଅ-୧/୩କପ୍‌(ତରଳ) ଲୁଣ- ୧/୪ ଛୋଟ ଚାମଚ ବେକିଂ ପାଉଡର-୧ ଛୋଟ…
Read More...

ମୋଗଲାଇ କବାବ୍‌

ସାମଗ୍ରୀ-ଚିକେନ-୫୦୦ଗ୍ରାମ, ପିଆଜ-୨ଟି, ରସୁଣ-ଗୋଟିଏ, ଅଦା- ୧ଇଞ୍ଚ, ଡାଲଚିନି-୨ଖଣ୍ଡ, ଗୁଜୁରାତି-୨ଖଣ୍ଡ, ମଇଦା-୨ ଚାମଚ, ଧନିଆପତ୍ର ଅଳ୍ପ, ତେଲ-୧କପ୍‌, ଶୁଖଇଲା ଲଙ୍କା-୬ଟି, ହଳଦୀ-୨ ଚାମଚ, ସ୍ୱାଦ ଅନୁସାରେ ଲୁଣ ।…
Read More...

ଷ୍ଟଫ୍‌ଡ ମସଲା ମସରୁମ

ସାମଗ୍ରୀ- ଛତୁ-୧୦ଟି,କଟା କ୍ୟାପସିକମ୍‌-୫୦ଗ୍ରାମ, କଟା ପିଆଜ-୧୦୦ଗ୍ରାମ, କଟା ରସୁଣ-୨୦ଗ୍ରାମ, ଲଙ୍କା ଗୁଣ୍ଡ-୧ଚାମଚ୍‌, ମକା ମଞ୍ଜି-୫୦ଗ୍ରାମ ସ୍ୱାଦ ଅନୁସାରେ ଲୁଣ,କଟା ଟମାଟ-୫୦ଗ୍ରାମ, ପିଆଜ ସ„ା-୫୦ଗ୍ରାମ, କଟା…
Read More...

ମସଲା ବ୍ରେଡ୍‌

ସାମଗ୍ରୀ-୮ରୁ ୧୦ ଖଣ୍ଡ ବ୍ରେଡ୍‌, ୩ଟି ଟମାଟ ବଟା, ୨ଟି ବଡ କଟା ପିଆଜ, ୨-୩ଟି କଞ୍ଚାଲଙ୍କା, ୧/୨ଇଞ୍ଚର କଟା ଅଦା,୧ଚାମଚ କଟା ଧନିଆ ପତ୍ର, ୧/୪ ଚାମଚ ଜିରା, ୧/୨ ଆମଚୁର ପାଉଡର, ୧/୨ ହଳଦୀ ଗୁଣ୍ଡ, ୧ଚାମଚ ଧନିଆ…
Read More...